22/9/11

Dexter Ward και Up The Hammers


Στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφορεί από την Ιron On Iron Records το πρώτο full length των Dexter Ward με τίτλο “Neon Lights”, μετά το EP “Antarctic Dream” του 2010.
Οι συνθέσεις του album είναι οι εξής: Μetal Rites, Ghost Rider, Evil Nightmares, Return Of The Longships, Youngblood, Blackout In LA, Double Dragon, Back To Saigon.
H παραγωγή έχει γίνει από τον Νίκο Παπακώστα στο Entasis Studio, ενώ θα συμμετέχει ως guest και ο Paul Kratky (Slauter Xstroyes) στη κιθάρα.
Δυο ημέρες πριν, στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το release party στο Bat City Club στην Αθήνα, με δωρεάν είσοδο, το οποίο θα είναι ταυτόχρονα και το warm-up party του Up The Hammers special edition, που θα διεξαχθεί στο An Club στις 23 Οκτωβρίου, όπου οι Dexter Ward θα παίξουν support στους Crimson Glory.
Στο Up The Hammers special edition θα συμμετέχουν επίσης οι InnerWish (Gr), Midnight Priest (Por) και Asgard (It). H είσοδος θα είναι 30 ευρώ και εισιτήρια (περιορισμένα στα 500) βρίσκονται στα δισκοπωλεία No Remorse (Γαμβέτα 4) και Sirens (Νικηταρά 14), καθώς και στο Ticket House.   
Στην special edition του Up The Hammers, θα παρουσιαστεί το πρώτο official dvd του φεστιβάλ με πλάνα και εμφανίσεις των μπαντών που εμφανίστηκαν στο Up The Hammers VI του Μαρτίου που πέρασε, καθώς και merchandise από προηγούμενες χρονιές σε τιμές στοκ.
Σε υπόλοιπα συναυλιακά νέα όσον αφορά τους Dexter Ward, έχει κλείσει μια επιπλέον σημαντική support εμφάνιση, αυτή τη φορά στους Virgin Steele, στις 6 Νοεμβρίου στο Kύτταρο Live Club.

Booking agent & press contact: dexterwardband@hotmail.com
Iron On Iron Records:  http://www.irononiron.net/