19/1/10

Εκρηκτική συναυλία Danger Angel μαζί με τον Jeff Scott Soto

Με εφόδιο το νέο τους, ομώνυμο album, οι Danger Angel υποδέχονται στην Αθήνα τον θρυλικό Jeff Scott Soto, για μία, μοναδική συναυλία έκπληξη στις 20 Φεβρουαρίου στο Όνομα του Ρόδου (Πλ. Δαβάκη και Πλάτωνος 1, Καλλιθέα).
Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του νέου τους album οι δυναμικοί Danger Angel καλούν όλους τους φίλους τους αλλά και όλους τους φίλους της δυνατής hard rock μουσικής σε ένα εκρηκτικό μουσικό γεγονός που θα θυμόμαστε για καιρό!!!
Σε συνεργασία με το περιοδικό RockHard και την Jack Daniel’s, οι Danger Angel, υποδέχονται επί σκηνής τον ξεχωριστό Jeff Scott Soto σε μία και μοναδική εμφάνιση, παρουσιάζοντας το νέο καταπληκτικό τους album και το κομμάτι-συμμετοχή σε αυτό του αγαπημένου τραγουδιστή, “Never Let you Go”, σε πρώτη live εκτέλεση.
Το party, όμως, δεν σταματάει εδώ! Αμέσως μετά την παρουσίαση του album τους, και των δυναμικών νέων τους τραγουδιών, οι Danger Angel θα παραμείνουν επί σκηνής για να συνοδεύσουν τον Jeff Scott Soto σε ένα ιδανικό, έξτρα live-set, γεμάτο με όλες τις παλαιότερες (Mysterious, Stand Up & Shout, I’ll Be Waiting κλπ) αλλά και τις νεώτερες (One Love, 21st Century, Testify κλπ.) επιτυχίες του, σε μία πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά δεδομένα, σύμπραξη!!!!
Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα ξεχωριστό show και να γιορτάσετε μαζί με τους Danger Angel και τον Jeff Scott Soto σε αυτή τη συναυλία που θα μείνει στην ιστορία!
Τιμή Εισιτηρίου :
15 Ευρώ (με ποτό)