3/10/10

Kερδίστε πρόσκληση για τον Wino

Στείλτε τώρα e-mail στο your_way@otenet.gr, με την ένδειξη “Wino”, γράφοντας μέσα το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να λάβετε μέρος!
Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, ενώ το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.
Καλή σας επιτυχία!!!!

Για τον μύθο που ακούει στο όνομα Robert Scott Weinrich ή απλά Wino, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν τα ονόματα Saint Vitus, The Obsessed, Spirit Caravan, The Hidden Hand ή Shrinebuilder, σας θυμίζουν κάτι τότε γνωρίζετε ήδη περί τίνος πρόκειται. Ο άνθρωπος που δημιούργησε, εδραίωσε και εξέλιξε το doom / stoner rock ήχο θα εμφανιστεί στην χώρα μας για μια και μοναδική εμφάνιση την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο AN Club.
Μετά την επιβλητική του εμφάνιση με τους θεούς Saint Vitus, οWino επιστρέφει στην χώρα μας, μόνο που αυτή τηνφορά μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Το show θα είναι ακουστικό και θα βασίζεται στο τελευταίο δημιούργημα του που ονομάζεται “Adrift” και κυκλοφορεί στα τέλη Σεπτέμβρη.
Ο Wino έχοντας αποδείξει πως δεν φοβάται να πάει την μουσική του ένα βήμα παραπάνω, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα αυτό που πολλοί οπαδοί του ζητούσαν και να ηχογραφήσει έναν ακουστικό δίσκο!!
Αυτή την φορά ο Wino ακολούθησε το δρόμο που πρώτοι χάραξαν οι Johny Cash, BodBylan, John Guthrie και άλλοι τεράστιοι καλλιτέχνες της Αμερικάνικης μουσικής.
Το “ Adrift ” είναι με διαφορά το πιο προσωπικό του album αλλά και το πιο διαφορετικό που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην τεράστια καριέρα του.
http://www.myspace.com/winoschopper
Την συναυλία θα ανοίξει ο Brian Daniloski με το προσωπικό του σχήμα τους Darsombra. Κινούμενος στο χώρο της experimental μουσικής σκηνής με επιρροές από το doom rock, την ψυχεδέλεια , το ambient και την noise η μουσική του είναι μια συνεχής αντίθεση μεταξύ του σκοτεινού και του φωτός.
Doors open 21:00 - Show Starts 21:30 - Ticket price 15 Euro