22/12/10

Ο Phil Campbell εναντίον του "Lemmy"

Όχι δεν υπάρχουν προστριβές στο στρατόπεδο των Motorhead. Ο κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell, καταφέρεται εναντίον του ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του Lemmy. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Radio Metal εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι στο “Lemmy: 49% Motherfucker, 51% Son Of A Bitch” (όπως είναι ολόκληρος ο τίτλος του ντοκιμαντέρ) τόσο ο ίδιος όσο και ο drummer του σχήματος, Mikkey Dee, δεν εμφανίζονται σχεδόν καθόλου.
Σε ερώτηση που του έγινε για ποιο λόγο η συμμετοχή του όσο και αυτή του Dee στο ντοκιμαντέρ είναι τόσο μικρή απάντησε: “Ρώτα τους υπεύθυνους για την ταινία. Αυτό είναι που μας ενόχλησε. Ξόδεψαν τρία χρόνια να μας ακολουθούν συνέχεια, τρία ολόκληρα χρόνια και στο τέλος η μεγαλύτερη σκηνή, στην οποία φαίνομαι, με δείχνει να κοιμάμαι στο λεωφορείο με το ‘Familly Guy’ να παίζει στην τηλεόραση. Η ταινία είναι σίγουρα για τον Lemmy αλλά μας προσβάλλει. Τι μου**ά.”
Στην ίδια συνέντευξη ο Campbell είπε ότι ο επόμενος δίσκος των Motorhead μπορεί να αποτελείται από διασκευές, λέγοντας συγκεκριμένα πως: “Είχα την ιδέα να κάνουμε έναν ακουστικό δίσκο. Αλλά μπορεί να κάνουμε και ένα δίσκο με διασκευές. Έχουμε ήδη κάνει αρκετές. Έχουμε παίξει το ‘Cat Scratch Fever’, το ‘Shoot ‘Em Down’ των Twisted Sister, το ‘God Save The Queen’ των Sex Pistols αλλά και το ‘Rockaway Beach’ των Ramones. Αλλά μέχρι τώρα ένας τέτοιος δίσκος είναι απλά μια ιδέα.”