27/4/11

Ηχογράφηση νέου δίσκου και επανακυκλοφορίες από τους Smashing Pumpkins

Μερικά μεγάλα νέα από τη μεριά των Smashing Pumpkins βγήκαν στην επιφάνεια. Το συγκρότημα ετοιμάζεται να ηχογραφήσει τον νέο του δίσκο καθώς και να επανακυκλοφορήσει σε remastered εκδόσεις όλα τα albums του από το 1991 έως και το 2000. Και όλα αυτά μέσω της δισκογραφικής EMI.
Τον προσεχή Μάη το συγκρότημα θα κάνει την είσοδό του στο studio ώστε να ηχογραφήσει το “Oceania” – «ένα album μέσα σε album» - σαν μέρος των 44 τραγουδιών – έργου “Teargarden By Kaleidyscope”, εννέα κομμάτια του οποίου ήδη κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο. Τα δέκα κομμάτια του “Oceania” θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβρη.
Η EMI δισκογραφική με την πλήρη καθοδήγηση των Smashing Pumpkins θα κυκλοφορήσει φέτος τις επανακυκλοφορίες των “Gish”, “Siamese Dream” και “Pisces Iscariot”. Οι επανακυκλοφορίες συνεχίζονται και το 2012 με τα “Mellon Collie And The Infinite Sadness”, “The Aeroplane Flies High” και “Adore” ενώ το 2013 με το “Machina/The Machines Of God and Machina Ii: The Friends & Enemies Of Modern Music” και μια best of συλλογή.