18/5/11

Live από τους THE U.N και από τους Skysent Lu

Οι THE U.N. (united nations) μας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκαν το Νοέμβριο του 2009 και το όνομα τους προέρχεται όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν από το γεγονός ότι όλα τα μέλη της μπάντας είναι διαφορετικής εθνικής καταγωγής.
Οι THE U.N. θα εμφανιστούν το Σάββατο 21/05/2011 στο bar EKKENTRON (Νικ. Φωκά 9, Λ. Πύργος, Θεσσαλονίκη).Ώρα: 23:00 - Τιμή Εισόδο: free-Δωρεάν € ενώ στο http://www.rockway.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1014:the-un&catid=49:demos&Itemid=93 μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Rockway.gr για το demo που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες.

Skysent Lu

Μετά από ένα μικρό...διάλειμμα για διαφημίσεις οι Skysent Lu είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν μία βραδιά γεμάτη hard rock ήχους, καλή μουσική, και παρεϊστικη ατμόσφαιρα.

Τo Bat City, ένας χώρος φτιαγμένος σε comic ύφος με fun διάθεση, υποδέχεται τη μπάντα που γράφει και παίζει μουσική που μιλά στην καρδιά της και των ακροατών της, χωρίς να περιορίζεται από μουσικά όρια! Την Παρασκευή 27 Μαϊου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τον τέλειο συνδυασμό για να περάσουμε την πιο ευχάριστη, μουσική, χαβαλεδιάρικη βραδιά Παρασκευής!

SKYSENT LU LIVE @ BAT CITY
Παρασκευή
27 Μαϊου 2011

Bat City Club
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11
Αθήνα
www.batcity.gr

Είσοδος 8€ με μπύρα

Οι Skysent Lu είναι οι:

Αλέξανδρος Βαρσάνης – Drums
Νώντας Εμμανουήλ – Φωνητικά

Κώστας Καραπέτσας – Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός – Μπάσο
Χρήστος Σπυρόπουλος – Κιθάρα