30/7/11

Οι Mogwai παρέα με τους Kwoon στην Ελλάδα

 Οι Mogwai, το Σκωτσέζικο συγκρότημα που είναι συνυφασμένο με το αυθεντικό post rock ήχο και έχει δημιουργήσει τη δική του μουσική σχολή, θα πραγματοποιήσει αυτό το φθινόπωρο δύο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Fuzz Club και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη. Special guest στη συναυλία της Αθήνας οι Γάλλοι post-rockers Kwoon.
  Οι Mogwai είναι μία ιδιαίτερη μουσική κολεκτίβα και αποτελεί το πιο cult μουσικό project που έχει βγάλει η Σκωτσέζικη σχολή, την τελευταία εικοσαετία. Πολύ τους θεωρούν σαν ένα “intellectual” μουσικό μείγμα, μία συνάντηση post, art rock και κιθαρίστικου instrumental, με τραγούδια και μελωδίες που ξυπνούν συναισθήματα και αιθέριες εικόνες. Εκεί που οι Sonic Youth, οι My Bloody Valentine και οι The Cure σταματούν έρχονται οι Mogwai, προσθέτοντας μουσικές πινελιές, επηρεασμένες από τον Sigur Ros, αλλά και ακόμα και από το instrumental metal.
 Οι Kwoon, η νέα δύναμη του αυθεντικού post-rock, θα συναντήσουν για πρώτη-παγκόσμια τους Mogwai τη ναυαρχίδα της Σκωτσέζικης post-rock σχολής, στο Fuzz Club, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε μία βραδιά πρωτόγνωρης μουσικής εμπειρίας, μιας και σπάνια σε συναυλία ο καλλιτέχνης καταφέρνει να αγγίζει το θεατή, σε τέτοιο συναισθηματικό επίπεδο. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, οι Mogwai θα εμφανιστούν στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη.
  Η προπώληση ξεκινάει Δευτέρα 1 Αυγούστου
 
Τιμές εισιτηρίων
Για τη συναυλία της Αθήνας
Τα 200 πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ
Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 ευρώ
 
Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης
Τα εισιτήρια κοστίζουν 33 ευρώ
Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 38 ευρώ
 
Σημεία προπώλησης
Ticket House | Public | Metropolis | Musicland | Hard Rock Café www.ticketarena.gr | www.123merch.gr