21/9/11

Aναβολή της συναυλίας των Aura Noir στην Αθήνα.

Η CTS Productions με λύπη σας ανακοινώνει ότι αναγκάζεται να προβεί στην αναβολή της αυριανής συναυλίας 22 Σεπτεμβρίου των Aura Noir στην Αθήνα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Η συναυλία της Θεσσαλονίκης μεθαύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Eightball Club θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Έπειτα από την ανακοίνωση της 24ωρης απεργίας όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, το τελικό χτύπημα για την συναυλία ήρθαν να δώσουν οι σημερινές ανακοινώσεις για την 24ωρη απεργία των ταξί και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας καθιστώντας αδύνατη την μεταφορά του κοινού προς και από τον χώρο διεξαγωγής, καθώς και για τις στάσεις εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας που δημιουργούν μεγάλη καθυστέρηση της πτήσης των Aura Noir και συνεπώς τεράστια προβλήματα στο χρονοδιάγραμμα της συναυλίας. 
Θα ακολουθήσει σύντομα νέα ενημέρωση με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, ούτως ώστε οι συνθήκες να είναι κατάλληλες για όλους μας και να απολαύσουμε την μεγάλη Νορβηγική αυτή μπάντα όπως της αρμόζει. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων προπώλησης διατηρούν προς το παρόν τα εισιτήρια τους μέχρι νεοτέρης ανακοίνωσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.