21/9/11

Οι Mahakala και Mother of Millions στο Intrepid Fox

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου του 2011 κάτι συμβαίνει στην πόλη...
MAHAKALA, MOTHER OF MILLIONS live στο Intrepid Fox Bar στο Γκάζι.
Στην αυγή του συναυλιακού χειμώνα, κι έχοντας μόλις βγει από το studio όπου τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου ντεμπούτο album τους, οι MAHAKALA επιστρέφουν στην σκηνή του Intrepid Fox Bar για μία ακόμη βραδιά heavy metal-ικού ολέθρου και σκοτεινής αποκρουστικής αναζήτησης.
Με τον 70s meets 80s ήχο τους και τις σαφείς καταβολές τους στον χαρακτήρα σχημάτων με τα οποία μεγάλωσαν όπως οι Black Sabbath, Blue Oyster Cult, Blue Cheer, Led Zeppelin, Bathory ακόμα και τους πρώιμους Iron Maiden και Judas Priest, οι MAHAKALA είναι ένα χωνευτήρι metal-ικών riffs, heavy rock groove-ας και rock 'n' roll συναυλιακής ενέργειας.
Οι στίχοι τους είναι ένας φόρος τιμής στο σκοτάδι από το οποίο αντλούν και το μεγαλύτερο κομμάτι της έμπνευσης τους. Η βραδιά αυτή θα είναι μια παρουσίαση της επερχόμενης κυκλοφορίας τους την οποία θα παίξουν από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα, παρουσιάζοντας έτσι το στιχουργικό της concept, βασισμένο σε αποκρυφιστικά κείμενα και τον horror κινηματογράφο των τελευταίων δεκαετιών.
Μαζί τους θα εμφανιστούν οι MOTHER OF MILLIONS, το Αθηναϊκό κουιντέτο με την έντονη post rock διάθεση που με την συνοδεία πλήκτρων και ένα κράμα καθαρών και μοντέρνων γρεζάτων φωνητικών "πλέκουν" περίτεχνες Tool-ιακές μελωδίες και δαιδαλώδεις progressive ρυθμούς.
Σε ένα διάλειμμα απο τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτο full length album τους, οι MOTHER OF MILLIONS θα ρίξουν ένα βαρύ πέπλο μελαγχολίας πάνω από το Intrepid Fox λίγο πριν οι τοίχοι του καταρρεύσουν από τον συναυλιακό όλεθρο των MAHAKALA.
Η βραδιά θα συνεχιστεί μέχρι πρωίας με DJ set από τον Νίκο Κλημαντήρη του Rock 'n' Rolla Radio Show.
Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: Δωρεάν για όλους