27/9/11

Σημαντικό Metal προσκλητήριο από τον Nader Sadek


Ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης Nader Sadek (Δημιουργός του project IN THE FLESH μαζί με τους Steve Tucker (ex Morbid Angel), Flo Mounier (Cryptopsy) kai Blasphemer (Aura Noir, ex Mayhem)), θέλει να προσλάβει Έλληνες μεταλλάδες από την περιοχή της Θεσσαλονίκης για το επόμενο του project στο Διεθνές Eργαστήριο Νέων Καλλιτεχνών της 3ης Μπιεναλέ Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πληρωθούν και θα λάβουν από ένα Nader Sadek μπλουζάκι δώρο.
Το event αποτελεί έναν φόρο τιμής στο πρωτοφανές γεγόνος που συνέβη στις 25 Ιανουαρίου 2011, όπου ένας οπαδός μεταλ μουσικής από την Αίγυπτο κατάφερε να ξεκινήσει επανάσταση στην χώρα του μέσω του Facebook. O Νader Sadek θα συμβολίσει αυτό το συμβάν, ρίχνοντας μαύρο υγρό πάνω στο γλυπτό του Αιγύπτιου προέδρου που έχει δημιουργήσει και οι φώνες των μεταλλάδων που ηγούνται από την φωνή του Χρήστου (Γέννα απο κώλο), θα κανουν το event ακομα πιο επιβλητικό.
Πληροφορίες: Το event αυτό αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων του μουσείου σύγχρονης τέχνης, και θα βιντεοσκοπηθεί. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το ποσό των 20€ μετά το τέλος του event και οι 15 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν επίσης μια μπλούζα Nader Sadek-In the flesh. To event θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα 3 φορές σε 3 διαφορετικά σημεία. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αρχικά στο Δημαρχείο (απέναντι από τη ΧΑΝΘ) στις 4.30μμ και στην συνέχεια στον Λευκό Πύργο και τέλος στην Καμάρα. Οι παραστάσεις κρατάνε 10-15 λεπτά η κάθε μια, αλλά λόγω του ότι θα πραγματοποιηθεί οπτικοακουστική ηχογράφηση και λόγω της μικρής απόστασης που θα πρέπει καλυφθεί από τους παρευρισκόμενους, συνολικά το event ΔΕΝ θα υπερβεί τις 2-3 ώρες.
Σημείωση: Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να συμμετέχουν και στις 3 παραστάσεις για να εξασφαλίσουν την πληρωμή Η ενδιάφερομενοι θα πρέπει να παρευρεθούν μια μερα νωρίτερα απο την παράσταση, στις 29 Σεπτεμβρίου, για πρόβα στα studio G (Μανουσογιαννάκη 10 και Εθνικής Αμύνης). Αυτό θα αποτελέσει και μια ευκαιρία να γνωριστεί ο καλλιτέχνης με τους ενδιαφερόμενους, να λύσει απορίες κτλ
Ο Nader Sadeκ ανυπομονεί να σας γνωρίσει σε αυτήν την πρωτοφανή για την χώρα μας παράσταση που ενώνει τους οπαδούς της metal μουσικής με τους λάτρεις της τέχνης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καλλιτέχνη στο εξής mail: INSANGEL393@gmail.com, ή να τον προσθέσουν στο facebook  (https://www.facebook.com/profile.php?id=549105077), για να μάθουν τις σχετικές λεπτομέρειες για το project.