21/2/12

PSYCHOTIC WALTZ, ROYAL HUNT και PAGAN’S MIND στο Fuzz Club




Οι PSYCHOTIC WALTZ μπορεί να μην έφτασαν το επίπεδο δημοτικότητας των DREAM THEATER για παράδειγμα, αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν από το ξεκίνημά τους έναν ισχυρό πυρήνα οπαδών, κυρίως στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, παρότι δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα για συναυλία, η ζήτησή τους για συναυλίες υπήρξε τεράστια εδώ και πολλά χρόνια.Πλέον, έφτασε η ώρα να δούμε κι εμείς στην Ελλάδα τους σπουδαίους PSYCHOTIC WALTZ, με την αυθεντική τους, μάλιστα, σύνθεση: Devon Graves (φωνητικά), Dan Rock & Brian McAlpin (κιθάρες), Ward Evans (μπάσο) και Norm Leggio (ντραμς).
Μαζί τους, θα εμφανιστούν και οι μελωδικοί progressive/symphonic metallers, ROYAL HUNT (αντικαθιστώντας τους MEKONG DELTA). Το γκρουπ από τη Δανία, πρόσφατα επανασυνδέθηκε με τον κορυφαίο τραγουδιστή του είδους, τον D.C. Cooper. Όποιος θέλει να διαπιστώσει τι συμβαίνει στις συναυλίες των ROYAL HUNT, μπορεί να ακούσει δύο από τα κορυφαία live άλμπουμ όλων των εποχών, το “1996” και το “Closing The Chapters”.
Τη συναυλία ανοίγουν οι Νορβηγοί progressive metallers PAGAN’S MIND κι αυτοί στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας.
 Είναι δεδομένο ότι οι οπαδοί του προοδευτικού metal, έχουν ήδη σημειώσει την ημερομηνία. Σάββατο 28 Απριλίου 2012, Fuzz Live Music Club. Δεν θα λείψει κανείς.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα: Ticket House, Metal Era, Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr

Ώρα έναρξης: 19:00
Τιμή εισιτηρίου: 33 Ευρώ

 http://www.rockway.gr/