23/2/12

Ο Steven Tyler "βοήθησε" τον τραγουδιστή των GREAT WHITE

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο τραγουδιστή των GREAT WHITE, Jack Russell σε συνέντευξη του, στο http://www.legendaryrockinterviews.com/.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τη χρονική περίοδο που πέθανε o Jani Lane(Warrant) και τον αντικαθιστούσε προσωρινά στη μπάντα μαζί με τον Terry Illous, σοκαρίστηκε από το γεγονός και λίγες μέρες αργότερα τον πήρε στο τηλέφωνο ο Steven Tyler(Aerosmith) και τον συμβούλεψε ότι πρέπει να συνέλθει και να γίνει νηφάλιος και υγιής και όντως το έπραξε.
Ο Jack Russell τόνισε επίσης ότι το μόνο που παίρνει τώρα είναι παυσίπονα τα οποία θα τα παίρνει για το υπόλοιπο της ζωής του και η κατάσταση του βελτιώνεται συνεχώς. Χαρακτηριστικά λέει "Δεν παίρνω χάπια για να με καταστρέψουν. Παίρνω ότι χρειάζομαι για να αποδώσω τον καλύτερό μου εαυτό".
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του δήλωσε ότι στα τελευταία γενέθλια του, o Michael Lardie του έστειλε ευχητήριο mail και την επόμενη μέρα έμαθε ότι συνεχίζουν χωρίς αυτόν και θεωρεί ότι του φέρθηκαν ύπουλα και δεν είχαν τα κότσια να του ανακοινώσουν ευθέως ότι βαρέθηκαν και δεν ήθελαν να παίζουν άλλο μαζί του."