15/3/12

Το πρόγραμμα συναυλιών του Bat City

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα συναυλιών του BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr

TERRA INCOGNITA

Ημερομηνία: Σαβ, 17/03/2012
Οι Terra Incognita θέλοντας να γιορτάσουν την κυκλοφορία του ντεμπoύτου τους CD "Barren Land” θα εμφανιστούν στο Bat City τις 17 Μαρτίου. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει όλο το δίσκο ζωντανά, καθώς και το πρώτο του video clip "Outcome”, σκηνοθετημένο από τον Θανάση Χαβαλέ, ένα τραγούδι το οποίο έχει τύχει αναγνώρισης και αρκετού airplay στον internet ραδιοσταθμό rockmachine.gr. Μαζί με το powerful rock τρίο Ransackrat που θα ανοίξει για τους φίλους του κλασσικού σκληρού rock. Μια heavy/rock μελωδική βραδιά, με πολλές εκπλήξεις και τυχερούς αφού μετά το τέλος της ζωντανής εμφάνισης, οι Terra Incognita θα κληρώσουν δύο CD και μια μπλούζα για τρεις fans.

ARTEMIS Rock Band

Ημερομηνία: Κυρ, 18/03/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπύρα/κρασί
Οι ΑΡΤΕΜΙΣ δημιουργήθηκαν το 1977 και μέχρι το 1980 έδωσαν πολλές παραστάσεις κυρίως στην πλάκα, Skylamb, Tyffanis, Rock.gr κ.α. Μετά απο τις περιπλανήσεις του κιθαρίστα του συγκροτήματος (Αποστόλη Ντεληογλάνη) σε διάφορα συγκροτήματα (1980-1985 Schmmeterling, 1985-1987 Sunday Club, 1991-1993 Replet με την Kay Konnors) και προσωπική καριέρα, και μετά απο 27 ολόκληρα χρόνια γίνεται η επανασύνδεση των ΑΡΤΕΜΙΣ. Απο τον αρχικό σχήμα του 1977 οι Αποστόλης Ντεληογλάνης (κιθάρα, Φωνητικά) Νίκος Παναγιωτόπουλος (κιθάρα) ενω την θέση του Λάμπρου Κατσιλιέρη (μπάσο) πήρε ο αδελφός του Μιχάλης (πλήκτρ) και το συγκρότημα πλαισίωσαν τα νέα μέλη Αλέξανδρος Νάνος (Μπάσο), Μιχάλης Διακαντώνης (Ακουστική κιθάρα, Φωνητικά) και ο Κώστας Παπαχριστόδουλος (Ντραμς)

Γιωργος Κωνσταντινου & Μπαντα 13

Ημερομηνία: Παρ, 23/03/2012
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 8€ με μπύρα/κρασί
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μπάντα 13 θα σας ταξιδέψει από το L.A και τον Jimmy Morisson, το Manchester και τους Joy Division μέχρι την Αθήνα του Παύλου Σιδηρόπουλου και την Μεγαλόνησο του Νίκου Ξυλουρη, μέσα από ένα ακατέργαστο και δυναμικό Rock μανιφέστο με πολλούς ενδιάμεσους και προσωπικούς σταθμούς.

GUNS N´ ROSES TRIBUTE

Ημερομηνία: Σαβ, 24/03/2012
Τους χαρακτήρισαν ως το πιο επικίνδυνο συγκρότημα στον κόσμο. Και δεν είχαν άδικο. Οι original Guns N´ Roses ήταν μια ολέθρια rock n´ roll μηχανή, η απόλυτη ενσάρκωση του... "Sex, Drugs And Rock N´ Roll" τρίπτυχου, που ξεκίνησε να λειτουργεί και αυτοκαταστράφηκε σε λιγότερο από μια δεκαετία. Κανένα άλλο συγκρότημα στην ιστορία του rock n´ roll, δεν κατάφερε να θεμελιώσει ένα τέτοιο μύθο με μόνο τέσσερα studio άλμπουμ! Από τότε μέχρι σήμερα, το να είσαι fan των Guns N´ Roses, εμπεριέχει ένα εθιστικό ρίσκο άλλοτε απογοήτευσης ή προδοσίας και άλλοτε ενθουσιασμού, δικαί ωσης και αναπάντεχων συγκινήσεων.

Mετά τη διοργάνωση των δύο συναυλιών των Dust N´ Bones στην Ελλάδα και του επίσημου release πάρτι του άλμπουμ Chinese Democracy (Βat City 2008), οι Kids of the Underground επιστρέφουν με ένα μοναδικό event αφιερωμένο στο συγκρότημα που οι Έλληνες φαν αγάπησαν και αγαπούν φανατικά!

Λίγο πρίν την ένταξη των Guns στο Rock N´ Roll Hall of Fame και την (πιθανή) επανένωση του αρχικού σχήματος, για ένα βράδυ, μέλη των πιο γνωστών hard rock - rock n´ roll συγκροτημάτων της πόλης (XIX, Cyanide 4, JunkYard 69, Wild Machine, Star Star, Beggar´s Blues Diary) σχηματίζουν το απόλυτο Ελληνικό tribute συγκρότημα στους Guns N´ Roses, με εναλλασσόμενους guest τραγουδιστές, παίζοντας τα τραγούδια που ΕΣΕΙΣ θα ζητήσετε! Μαζί τους, στα decks οι: Johnnie Holliday (Star Star), Izzy (Kidsof TheUnderground), DD (The Dark Rags), CnB crue (www.crowsnbones.com) + video προβολές, go go girls και ΠΟΛΛΑ ακόμα. Περισσότερα... έρχονται!

Κλειδί του Soul

Ημερομηνία: Παρ, 30/03/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπύρα
Είμαστε οι Κλειδί του Soul, ένα συγκρότημα που ξεκίνησε αρκετά πίσω στον χρόνο με εμφανίσεις σε αξιόλογες μουσικές σκηνές όπως το Ghost House ,to batcity etc...Σκοπός μας είναι να περνάμε καλά με την μουσική και είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσετε νότες μαγικές από την pop rock σκηνή. Μαζί μας η Αγέλη στου Σόλ ,μια μπάντα με πολλή τρέλα και ενέργεια για να ταξιδέψουμε σε rock μονοπάτια.

ELISADEATH

Ημερομηνία: Σαβ, 31/03/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπύρα/κρασί
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ELISADEATH ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ BAT CITY (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11, ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ) ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΤ HARD ROCK KAI HEAVY METAL ΔΙΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ BLACK SABBATH, QUENNSRYCHE, DIO, URIAH HEEP, GARY MOORE, GLENN HUGHES, METALLICA KAI TOΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!

Monkeystein - Rain flavor

Ημερομηνία: Κυρ, 01/04/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 5€

FAN´S

Ημερομηνία: Παρ, 06/04/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 7,99€
Οι Fan´s είναι ένα hard rock trio από την Αθήνα. Διασκευάζουν αγαπημένα κομμάτια με γούστο και αυθεντικότητα από το 2011 και από τον Φεβρουάριο του 2012 ετοιμάζουν δική τους δουλειά. Αν θέλετε να ακούσετε το slide να γλιστράει σε ZZ Top, ή τον ίδιο τον Τερμινεϊτορ να παίζει το You could be mine ή έχετε βαρεθεί να ακούτε γλυκανάλατα τραγουδάκια από το περίπτερο τότε είστε FANATICS!!!

Lucas Sideras Trio

Ημερομηνία: Σαβ, 07/04/2012
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 10€ με μπύρα
Lucas Sideras: drummer των "Aphrodite´s child"
Simos Kokavesis: guitar bluesman των "Blues Connection","Λαυρέντη Μαχαιρίτσα","Μπάμπη Στόκα" κ.α.
Nick Giannatos: bass player των "Δημήτρη Πουλικάκου","Παύλου Σιδηρόπουλου","ΠΥΞ-ΛΑΞ","Eric Burton" κ.α.