30/3/12

EXODUS, OBITUARY και HEATHEN στο Fuzz Club


Σε όλα τα δημοψηφίσματα που αφορούν τους κορυφαίους thrash metal δίσκους όλων των εποχών, ένας δίσκος είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στους κορυφαίους σε όλες ανεξαιρέτως τις λίστες. Το “Bonded By Blood” των EXODUS!!! Μία από τις κορυφαίες thrash metal μπάντες όλων των εποχών, έρχεται λοιπόν στο Fuzz Live Music Club στις 9 Ιουνίου 2012. Το σχήμα που ίδρυσαν το 1980 μεταξύ άλλων ο Tom Hunting και ο Kirk Hammett, κιθαρίστας των METALLICA, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, αποτελεί συνώνυμο του συγκεκριμένου μουσικού κινήματος, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη διπλή κιθαριστική επίθεση που εξαπολύει ο Gary Holt με τον Lee Altus (και παλιότερα με τον Rick Hunolt) και οποιονδήποτε άλλο κιθαρίστα έχει βρεθεί στο πλευρό του.
Κάθε συναυλία των EXODUS είναι μία μοναδική εμπειρία και αυτό το έχουν διαπιστώσει οι Έλληνες οπαδοί, αφού σε σταθερή βάση είναι στο setlist τους οι ύμνοι που τους καθιέρωσαν στο μεταλλικό κίνημα από τη δεκαετία του ’80. Προετοιμαστείτε για μία “Exodus attack”!!!
 Όσο χαρακτηριστικός, όμως, είναι ο ήχος των EXODUS για το Bay Area thrash metal άλλο τόσο χαρακτηριστικός είναι και ο ήχος των OBITUARY (πρώην XECUTIONER) για το Florida death metal και όχι μόνο. Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους, “Slowly We Rot” το 1989, θεωρήθηκαν ως ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα παγκοσμίως του ιδιώματος στο οποίο κινούνται.
Τρίτο συγκρότημα στο billing, αλλά και ένα από τα πιο ιστορικά της περιοχής Bay Area του San Francisco, είναι οι HEATHEN, των οποίων ένα από τα ιδρυτικά μέλη, ο κιθαρίστας Lee Altus, παίζει εδώ και κάποια χρόνια και στους EXODUS και φυσικά στη συναυλία αυτή θα τον δούμε στη σκηνή δύο φορές με διαφορετικά συγκροτήματα!!!
 Την συναυλία ανοίγουν οι Γερμανοί deathsters, MORGOTH, που έχουν πλέον στις τάξεις τους τον πρώην ντράμμερ των DESTRUCTION, Marc Reign.
 Μία συναυλία -πραγματικός μαραθώνιος- που κάθε thrasher και deathster επιβάλλεται να δει, αφού είναι μία από τις ελάχιστες φορές που έρχονται στην χώρα μας μαζεμένα τόσα πολλά και σημαντικά ξένα συγκροτήματα αυτών των ιδιωμάτων.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Απριλίου 2012 στα: Ticket House, Metal Era, Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr

Ώρα έναρξης: 18:30
Τιμή εισιτηρίου: 35 Ευρώ