16/3/12

Σημαντική κυκλοφορία από τον Yanni

Κυκλοφορεί στις 26 Μαρτίου το  "LIVE AT EL MORRO, PUERTO RICO".  Το CD και DVD είναι από τα δύο sold-out shows του Yanni που σηματοδότησαν τις πρώτες εμφανίσεις ever στον ιστορικό χώρο της UNESCO. Ο Yanni είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης και ένας από τους πιο δημοφιλής σύγχρονους συνθέτες. Το όνειρο του Yanni να εμφανιστεί στο πανέμορφο Castillo San Felipe Del Morro στο San Juan του Puerto Rico έγινε πραγματικότητα τον Δεκέμβριο όταν εμφανίστηκε και οπτικοποίησε δύο sold out συναυλίες σε HD και 5.1 Dolby Digital. Η εμφάνιση στο El Morro συνδέει το φημισμένο ορόσημο του Puerto Rico με άλλα εντυπωσιακά μνημεία όπως το Taj Mahal στην Ινδία, την Ακρόπολη στην Ελλάδα και το Forbidden City στην Κίνα, όπου σε όλα έχει εμφανιστεί ο Yanni.
To CD/DVD περιέχει τον Yanni και την πολύ γνωστή ορχήστρα του, οι οποίοι παρουσιάζουν στο κοινό τις μαγευτικές και συναρπαστικές δημιουργίες τους όπως τα “Truth Of Touch”, “Voyage” και “Vertigo” από το τελευταίο album του Yanni “Truth Of Touch” το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι. Επιπλέον το CD/DVD περιλαμβάνει και..
ολοκαίνουριες εκτελέσεις του “Nightingale” καθώς και άλλα κλασσικά τα οποία δεν είχαν ηχογραφηθεί για δεκαετίες, όπως τα “The End Of August”,” “The Rain Must Fall”, “Felitsa”, “Ode To Humanity” και τα δύο encores: “Niki Nana” και “One Man's Dream”.
Ο Yanni έχει πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, έχει πάνω από 40 χρυσά και πλατινένια album και fan base όπως κανένας άλλος. Η μουσική του είναι χαρούμενη και γραμμένη με πολύ θετική σκέψη. «Θέλω η μουσική μου να θυμίζει στον κόσμο τις δυνατότητές του» λεει ο ίδιος «Θέλω να εμπνέει και να ψυχαγωγεί».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το : www.yanni.com

YANNI: LIVE AT EL MORRO, PUERTO RICO

CD & DVD TRACKLIST:

1. Truth Of Touch

2. Veritgo

3. End Of August

4. Rain Must Fall

5. Felista

6. Voyage

7. Nightingale

8. Aria

9. Niki Nana

10. One Man’s Dream

DVD Bonus Features:

Yanni in Puerto Rico

Making Of The Show

Harp Solo