14/8/11

Οι Judas Priest καταρρίπτουν της φήμες περί προβλημάτων με το μάνατζμέντ τους.


Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal, Judas Priest έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Έχουν πρόσφατα υπάρξει κάποιες ανοησίες και προπαγάνδα αναρτημένες στο διαδίκτυο, που συμπεριλαμβάνουν την ιστοσελίδα του Rob Halford, όσον αφορά τη μπάντα και το μάνατζμεντ.(Ο Rob πρόσφατα δεν ελέγχει την ιστοσελίδα του και σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με τα σχόλια).
«Αρνούμαστε να εμπλακούμε σε οποιεσδήποτε δημόσιες διαφωνίες, δεν είναι του επιπέδου μας και το θέμα θα τακτοποιηθεί νομικά».
«Η μπάντα ανέκαθεν έπαιρνε από κοινού τις μεγάλες αποφάσεις και ήταν μαζί με την ίδια ομάδα μάνατζμεντ για πάνω από 25 χρόνια. Όλοι τους ξέρουν και τους σέβονται στη μουσική βιομηχανία και έχουμε απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο πάντα μας οδηγούσαν».
«Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην περιοδεία «Epitaph» και οι αντιδράσεις σε κάθε βραδιά είναι απίστευτες. Οι παραστάσεις είναι καταπληκτικές και περνάμε τις καλύτερες μέρες της ζωής μας! Η πρόθεσή μας τώρα είναι να ταξιδέψουμε σ’ όλο τον κόσμο και να παρουσιάσουμε το στυλ των Judas Priest στο heavy metal σ’ όλους τους οπαδούς μας εκεί έξω. Η διάθεση και η ατμόσφαιρα στη μπάντα είναι όσο ποτέ άλλοτε καλύτερη!»
«Έχουμε μόλις ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό/βρετανικό πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας μας και τώρα, μετά από ένα μικρό διάλειμμα, πηγαίνουμε στη Νότια Αμερική και στις Η.Π.Α. Ελάτε μαζί μας, ενωθείτε και μείνετε πιστοί.»
Οι ανοησίες και η προπαγάνδα στην οποία αναφέρονται οι Judas Priest, είναι ένα μήνυμα που κατ’ ισχυρισμό τους αναρτήθηκε στις 29 Ιουλίου σ’ ένα φόρουμ της ιστοσελίδας του Rob Halford(The Metal God's Quorum) από τον για πολλά χρόνια προσωπικό μάνατζερ του τραγουδιστή, John Baxter, ο οποίος κατηγόρησε την ομάδα μάνατζμεντ για «αντιεπαγγελματική» και «ανήθικη» συμπεριφορά, που σχετίζεται με τα επιχειρηματικά ζητήματα του Halford για περισσότερο από τα έξι τελευταία χρόνια. Αν και το πρωτότυπο μήνυμα έχει απομακρυνθεί από την ιστοσελίδα του Halford, ένα αντίγραφό του μπορεί να βρεθεί στο φόρουμ Defenders Of The Faith της πολωνικής ιστοσελίδας των  Judas Priest. Ένα ακόλουθο μήνυμα σύμφωνα με αναφορές από τον Baxter εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα την 1η Αυγούστου, στο οποίο δήλωσε ότι «είχε επιλύσει όλα τα προβλήματα» που σχετίζονταν με την αντιδικία του με το μάνατζμεντ των Judas Priest και υποσχέθηκε να «μοιραστεί γενικές λεπτομέρειες της επίλυσης μόλις οι δικηγόροι ξεκαθαρίσουν την κατάσταση». Πρόσθεσε επίσης ότι η συμμετοχή του Halford στην περιοδεία «Epitaph» δεν αποτελούσε ποτέ ζήτημα και ότι θα συνεχίσει να περιοδεύει με τους Priest στην αποχαιρετιστήρια τουρνέ τους.
Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Priest, K.K. Downing, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το συγκρότημα τον Απρίλιο, έκανε μία δήλωση εξηγώντας ότι «έχει υπάρξει μία διαρκής ρήξη στις εργασιακές σχέσεις μεταξύ εμένα, των μελών και του μάνατζμεντ της μπάντας για κάποιο καιρό. Επομένως έχω αποφασίσει να παραιτηθώ παρά να περιοδεύσω με αρνητικά αισθήματα, καθώς νιώθω ότι αυτό θα αποτελούσε μία εξαπάτηση για σας, τους αγαπημένους μας οπαδούς.»