30/6/10

Ξεκίνησαν την περιοδεία τους οι Rush

Οι Καναδοί θρύλοι του rock Rush ξεκίνησαν από το Μεξικό τη βορειοαμερικάνικη περιοδεία τους στα πλαίσια της οποίας θα δώσουν σαράντα εμφανίσεις.
Στην περιοδεία αυτή οι Rush παίζουν ολόκληρο το κλασικό “Moving Pictures” album τους που είχε βγει το 1981. Το setlist στη χθεσινή συναυλία είχε ως εξής:
Set 1: The Spirit Of Radio, Time Stand Still, Presto, Stick It Out, Leave That Thing Alone, Workin' Them Angels, Faithless, BU2B, Freewill, Marathon, Subdivisions.
Set 2: Tom Sawyer, Red Barchetta, YYZ, Limelight, The Camera Eye, Witch Hunt, Vital Signs, Caravan, Love 4 Sale, Closer To The Heart, 2112 Overture / Temples Of Syrinx, Far Cry και για Encore έπαιξαν τα: La Villa Strangiato και Working Man.
Σχετικά με την απόφαση τους να παίξουν ολόκληρο το “Moving Pictures” ο κιθαρίστας Alex Lifeson είπε ότι: “Βασικά ο Neil (Peart, τύμπανα) ήταν αυτός που το ανέφερε.
Βρήκε την ιδέα καταπληκτική, και το Camera Eye είναι από τα κομμάτια που οι οπαδοί μας ζητάν επίμονα εδώ και χρόνια. Έχουμε την ευκαιρία να το συμπεριλάβουμε στο setlist και μαζί με αυτό να παίξουμε όλο το δίσκο. Μέχρι στιγμής στις πρόβες όλα δουλεύουν τέλεια.”